Lähilämpökartoitus

Veloitukseton St1-Lähilämpökartoitus

St1:n kehittämä St1-Lähilämpö tarjoaa vaivattoman ratkaisun maalämpöön siirtymiselle. St1-Lähilämmössä tilaaja ei investoi maalämpöjärjestelmään eikä sen suunnitteluun lainkaan, vaan siirtyy suoraan ostamaan edullista energiaa. Säästöt alkavat heti laitteiston asennuspäivästä, eikä tilaajan tarvitse odottaa laitteiston takaisinmaksuajan päättymistä. As Oy:n osakkeita ei jouduta rasittamaan yhtiölainalla, vaan rahoitus kuuluu kokonaisuudessaan osaksi St1-Lähilämpö palvelua.

St1lähilämpö

Energia-asiantuntijamme ovat käytettävissäsi!

Kartoittaessamme St1-Lähilämmön mahdollisuudet ja säästöpotentiaalin, energia-asiantuntijamme selvittävät perusteellisesti kuinka maalämpö ja muut uusiutuvat energianlähteet soveltuvat juuri teidän kiinteistöönne.

Kartoituksen perusteella St1:n ammattitaitoiset energia-asiantuntijat suunnittelevat, mitoittavat ja valitsevat laitteistot itselleen tehtävän investoinnin ehdoilla. Tällöin asiakas voi luottaa, että valittu ratkaisu on optimaalinen juuri oman kiinteistön tarpeisiin ilman raskaita vertailu- ja suunnitteluprosesseja.

Ja mikä parasta, St1-Lähilämpökartoitus on täysin veloitukseton eikä sido asiakasta.  St1-Lähilämmön kartoitustarjous on voimassa koko Uudenmaan alueella.

Tilaan veloituksettoman St1-Lähilämmön kartoituskäynnin:

Nimi *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Puhelinnumero*

E-mail *

Kiinteistön tiedot

Nykyinen lämmitysmuoto

Nykyinen energiankulutus / vuosi

Mahdollisia lisätietoja, taloyhtiön nimi

Kommentointi on suljettu.