Maalämpö öljylämmitystaloon

Vaihda sinäkin maalämpö öljylämmityksen tilalle ja tee ympäristöteko!

 

Älä polta rahaa vaan vaihda maalämpöönÖljylämmityksen vaihtaminen maalämpöpumppuun on aidosti helppoa ja kannattavaa! Kannattavuudesta kertoo hyvin se, että maalämpö on mahdollista rahoittaa sen omilla säästöillä. Maalämpö säästää samalla suhteella sekä rahaa että ympäristöä, jolloin sen vaikutukset ulottuvat kauas tulevaisuuteen.

 

 

 

Maalämpö huomioituu nykyisissa talon energianluokissa

 

 

Tyypillisin kohteemme on vanhan öljykattilan vaihtaminen nykyaikaiseen maalämpöpumppuun. Maalämpösaneeraus kestää yleensä vain muutaman päivän jonka jälkeen voit nauttia edullisesta ja vähäpäästöisestä lämmitysjärjestelmästä. Kaupan päälle saat vielä vapautuneet lisäneliöt vaikka kodinhoitotilaksi, kiinteistön arvonnousun sekä paremman kiinteistön energialuokituksen.

Kun vielä huomioidaan, että kaikki tämä on mahdollista rahoittaa maalämpöpumpun omilla säästöillä niin se voi kuulostaa liiankin hyvältä.

Kiinnostuitko? Maalämpöprojekti käynnistyy riskittömästi veloituksettomalla energia-asiantuntijan käynnillä, jossa saat tarvittavat lisätiedot ja ratkaisuvaihtoehdot sekä tarjouksen kiinteistöönne sopivasta maalämpöratkaisusta. Tämä on vain muutaman klikkauksen tai puhelinsoiton päässä:

Toimithan näin…

1. Ole pikaisesti yhteydessä St1 Lähienergia Oy:n joko soittamalla 0290 0011 00 (puheluhinnat:
kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,91 snt/min, matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.), lähettämällä yhteydenottopyynnön tai sähköpostiviestin if.1tsnull@aigreneihal.

2. Energia-asiantuntijamme tekevät veloituksettoman arviokäynnin, jolloin tutustumme kohteeseen sekä kartoitamme mahdollisuudet ja teitä kiinnostavat vaihtoehdot.

3. Arviokäynnin ja keskustelun pohjalta saatte tarjouksen taloonne sopivasta lämpöpumppuratkaisusta haluamallanne urakkarajauksella. Erittäin mielellämme toimitamme ”avaimet käteen”- paketin, jolloin kannamme vastuun koko toimituksesta mutta myös osatoimitukset ovat mahdollisia.

4. Tarjouksen hyväksymisen yhteydessä aikataulutamme työt teille sopiviin ajankohtiin. Paikallaolo asennusten aikana ei ole välttämätöntä, vaikkakin asennus aiheuttaa yllättävänkin vähän häiriöitä.

5. Tämän jälkeen toteutamme työt sovitusti ja seuraavaksi onkin käyttöopastuksen vuoro…

Metallic green glossy icon6. Olemme käytettävissä myös asennusten jälkeen sekä käyttöopastuksiin että huoltoihin. Meillä on Suomen – ja Euroopan lämpöpumppuyhdistysten sertifikaatit ja asentajamme omaavat Suomen lain edellyttämät kylmäainepätevyydet.

Liity sinäkin  tyytyväisten St1 Lähienergian maalämpökäyttäjien joukkoon!

Kommentointi on suljettu.