Maalämpö sähkölämmitystaloon

Vaihda sinäkin maalämpö sähkölämmityksen tilalle ja tee ympäristöteko!

Clean energy.Sähkölämmityksen vaihtaminen maalämpöpumppuun on helppoa ja kannattavaa! Jos kiinteistössänne on sähköllä lämpiävä vesikiertoinen lämmönjakojärjestelmä, on se mahdollista korvata lämpöpumpulla kuten öljykattilakin. Tällöin usein pelkkä lämmönlähteen vaihto riittää ja lämmönjako saa jäädä ennalleen.

Jos teillä on suoralla sähköllä lämpiävät patterit tai lattialämmitys, niin silloin kannattaa vakavasti harkita vesikiertoisen lämmönjaon rakentamista, jolloin maalämpö tulee mahdolliseksi. Tämä väkisinkin pidentää investoinnin takaisinmaksuaikaa, mutta kyse on tavallisesti vain muutamasta lisävuodesta.  Talon elinkaaressa tämä on varsin lyhyt aika ja siksi näitä tehdäänkin Suomessa jo merkittäviä määriä vuosittain.

Maalämpö huomioituu nykyisissa talon energianluokissa

Maalämpösaneeraus kestää yleensä vain muutaman päivän, jonka jälkeen voit nauttia edullisesta ja vähäpäästöisestä lämmitysjärjestelmästä. Kaupan päälle saat vielä kiinteistön arvonnousun sekä paremman kiinteistön energialuokituksen.

Kun vielä huomioidaan, että kaikki tämä on mahdollista rahoittaa maalämpöpumpun omilla säästöillä, niin se voi kuulostaa liiankin hyvältä.

Kiinnostuitko? Maalämpöprojekti käynnistyy riskittömästi veloituksettomalla energia-asiantuntijan käynnillä, jossa saat tarvittavat lisätiedot ja ratkaisuvaihtoehdot sekä tarjouksen kiinteistöönne sopivasta maalämpöratkaisusta. Tämä on vain muutaman klikkauksen tai puhelinsoiton päässä:

Toimithan näin…

1. Ole pikaisesti yhteydessä St1 Lähienergia Oy:n joko soittamalla 0290 0011 00 (Puheluhinnat: kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,91 snt/min, matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.), lähettämällä yhteydenottopyynnön tai sähköpostiviestin if.1tsnull@aigreneihal.

2. Energia-asiantuntijamme tekevät veloituksettoman arviokäynnin, jolloin tutustumme kohteeseen sekä kartoitamme mahdollisuudet ja teitä kiinnostavat vaihtoehdot.

3. Arviokäynnin ja keskustelun pohjalta saatte tarjouksen taloonne sopivasta lämpöpumppuratkaisusta haluamallanne urakkarajauksella. Erittäin mielellämme toimitamme ”avaimet käteen”- paketin, jolloin kannamme vastuun koko toimituksesta mutta myös osatoimitukset ovat mahdollisia.

4. Tarjouksen hyväksymisen yhteydessä aikataulutamme työt teille sopiviin ajankohtiin. Paikallaolo asennusten aikana ei ole välttämätöntä, vaikkakin asennus aiheuttaa yllättävänkin vähän häiriöitä.

5. Tämän jälkeen toteutamme työt sovitusti ja seuraavaksi onkin käyttöopastuksen vuoro…

Sopimus maalämpö paketista6. Olemme käytettävissä myös asennusten jälkeen sekä käyttöopastuksiin että huoltoihin. Meillä on Suomen – ja Euroopan lämpöpumppuyhdistysten sertifikaatit ja asentajamme omaavat Suomen lain edellyttämät kylmäainepätevyydet.

Liity sinäkin tyytyväisten St1 Lähienergian maalämpökäyttäjien joukkoon!

Kommentointi on suljettu.