St1 Energiarahoitus

St1 – suomalainen energiayhtiö

St1 haluaa olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Mitä se tarkoittaa? Kierrätämme jo jätteet liikenteen polttoaineeksi sekä tuotamme tuulesta ja auringosta sähköä. Siirrämme viisaria vähän kerrallaan fossiilisesta tuontienergiasta kotimaiseen uusiutuvaan energiaan. Näin voimme tuoda suomalaisille koko ajan lisää ympäristön kannalta kestävästi tuotettua ja samalla edullista energiaa. Se on yksinkertaisesti fiksua.

St1 Energiarahoitus – siirry jopa 70% edullisempaan uusiutuvaan energiaan ilman omaa investointia

St1 Energiarahoitus on tarkoitettu yksityis- ja yritysasiakkaiden kiinteistöjen uusiutuvan energian investointeihin. Rahoitusmuoto mahdollistaa siirtymisen päästöttömän uusiutuvan energian käyttäjäksi ilman omaa investointia. Lyhennät lainaa järjestelmän tuottamilla säästöillä.

St1 Energiarahoitus on joustava maksutapa. Vältät suuremman menoerän kerralla ja maksat hankintasi pienissä erissä. Voit kätevästi itse valita haluamasi takaisinmaksuajan ja sinulle sopivan kuukausierän. St1 Energiahoituksen voit maksaa maksusuunnitelmaa nopeammin tai jopa kerralla lyhentää koko summan pois.

St1 Energiarahoitus 

• Lainasummat 4.000 € – 40.000 €
• Luottoaika 1-10 vuotta
• Kiinteä korko 6 % ja käsittelymaksu 250 €, ei muita kuluja
• Vakuudeton laina, puhtaat luottotiedot ja hyväksytty luottopäätös riittävät
• Saat St1 Energiarahoituksen kiinteistösi energiainvestointeihin yhteisvastuullisesti muiden omistajien kanssa
• Lopullinen rahoitettava summa on myyjän jälkikäteen vahvistama kauppasumma
• Maksat korkoa vain toteutuneelta laina-ajalta

*Tyypillinen St1 Energiarahoituksen kertaluotto 20.000 €, sopimusaika 10 vuotta, kuukausierät , kuukausierät 220 €. Luottokustannukset yhteensä 6.645 €, todellinen luottohinta 26.645 €, todellinen vuosikorko 6,58 %.

 

JÄLLEENMYYJÄMME:

Kommentointi on suljettu.