St1 Lähienergia Oy

St1 visio ja strategia

St1:n visio on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä.

Tavoitteemme on kehittää ja kaupallistaa toimivia ja ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja ja toteuttaa ne kannattavasti.

Yksittäisten energiaratkaisujen pitää olla teknisesti valmiita toteutettavaksi – nyt. Niiden on oltava myös ekologisesti ja eettisesti kestäviä sekä logistisesti hallittavissa.

>> St1 Nordic Oy:n tietosuojaseloste

Maalämpö, lämpöpumput, energiakaivot, aurinkopaneelit ja muut energiaratkaisut sekä salaojaremontit asennettuna

St1 energiamarket Espoossa

St1 Lähienergia Oy on suomalaisen energiayhtiön St1:n omistaman tytäryhtiö. Tuotevalikoimamme kattaa erilaiset lämpöpumppujärjestelmät pienistä kesäasunnoista, kerros- ja rivitaloihin ja edelleen isoihin liikerakennuksiin. Tarjoamme myös asennus- ja huoltopalvelut sekä etävalvontapalveluja isompiin maalämpökiinteistöihin.

Laaja energiaratkaisujen osaamisemme mahdollistaa eri vaihtoehtojen objektiivisen vertailun. Voimme ottaa asiakkaan yksilölliset tarpeet entistä paremmin huomioon energiakonsultoinnissa sekä maalämpöjärjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tervetuloa tyytyväisten St1 Lähienergian maalämpöasiakkaiden joukkoon!

>>  Tutustu avoimiin työpaikkoihin

 

Lahienergialogo_300

 

 

 

St1 Lähienergia Oy
Y-tunnus 1471750-4

Postiosoite: Lommilantie 1, 02740 Espoo

 

LASKUTUSOHJE

 

Sulpu_suomeksi_pieniOlemme Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU ry:n jäsenyritys.

 

 

luotettava kumppaniOlemme mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa, joka  hoitaa puolestamme tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä automaattisesti  ja pitää tiedot aina ajan tasalla. Tilaajan selvitysvelvollisuus ja vastuu ulkopuolista työvoimaa käytettäessä on määritelty tilaajavastuulaissa (1233/06). Lakia on sovellettu mm. julkisella sektorilla, rakennus- ja kiinteistöalalla, majoitus- ja ravitsemusalalla sekä kuljetusalalla. Laki edellyttää alojen toimijoilta jatkuvaa raportointia.

St1 Lähienergia Oy:n ajantasaiset raportit löytyvät osoitteesta tilaajavastuu.fi. Asiakkaan rekisteröityminen palveluun on ilmaista.

 

Kommentointi on suljettu.