St1 Lähienergia

Siirtyminen maalämpöön kannattaaSt1lähilämpö

Ympäristöystävällinen ja tehokas maalämpö tarjoaa energiatehokkaan ja edullisen tavan tuottaa lämmitysenergiaa koko kiinteistön tarpeisiin.

St1 Lähienergia Oy auttaa toteuttamaan kiinteistöösi juuri oikeanlaisen ja tarpeita vastaavan maalämpöjärjestelmän aina suunnittelusta käyttövalmiiseen laitteistoon asti.

 

St1-Lähilämpö – Liian hyvä tarjous ollakseen totta?

Siirtyminen maalämpöön koetaan usein taloyhtiöissä liian haastavaksi ja kauaskantoiseksi päätökseksi, vaikka kiinnostusta edullisemman uusiutuvan energian käyttöön löytyisikin. Myös isojen urakoiden vertailu tiedetään kalliiksi sekä aikaa vieväksi prosessiksi. Tähän on nyt tarjolla aivan uudenlainen ratkaisu.

Maalämpö helposti käyttöön – Ilman alkuinvestointeja ja kalliita vertailuprosesseja!

St1:n kehittämä St1-Lähilämpö tarjoaa vaivattoman ratkaisun maalämpöön siirtymiselle. St1-Lähilämmössä tilaaja ei investoi maalämpöjärjestelmään eikä sen suunnitteluun lainkaan, vaan siirtyy suoraan ostamaan edullista energiaa. Säästöt alkavat heti laitteiston asennuspäivästä, eikä tilaajan tarvitse odottaa laitteiston takaisinmaksuajan päättymistä.

St1:n ammattitaitoiset asiantuntijat suunnittelevat, mitoittavat ja valitsevat laitteistot itselleen tehtävän investoinnin ehdoilla. Tällöin asiakas voi luottaa, että valittu ratkaisu on optimaalinen juuri oman kiinteistön tarpeisiin ilman raskaita vertailu- ja suunnitteluprosesseja.

Uudenlainen sekä riskitön tapa siirtyä maalämpöön

St1 vastaa kaikista laitteiden ja maalämpökaivojen asennus- ja ylläpitokustannuksista koko sopimuskauden ajan. Tilaajan ei tarvitse huolehtia laitteistosta tai mahdollisista huoltokuluista, vaan lämmityskustannukset voidaan luotettavasti budjetoida ilman ylimääräisiä riskitekijöitä.

St1-Lähilämpöön kannattaa siirtyä silloinkin kun perinteistä maalämpöinvestointia ei muiden peruskorjausten takia vielä olisi mahdollista toteuttaa. St1-Lähilämmössä säästöt alkavat heti ja laitteisto on lunastettavissa ikävähennys huomioituna koska tahansa sopimuskauden aikana jos siihen halutaan investoida.

Edullista energiaa ympäristöystävällisesti

St1-Lähilämpöasiakas säästää tavallisesti 10-30 % lämmityksen kustannuksista ja kaupan päälle St1 varaa omasta tuulivoimatuotannosta laitteiston kuluttaman sähköenergian, jolloin St1-Lähilämpö asiakkaan kiinteistö lämpenee täysin ilman CO2-päästöjä. Kustannussäästöjen lisäksi näin tehdään iso palvelus myös jälkipolville.

 

Lue myös artikkeli Vaihtoehtoisiin energiamuotoihin kannattaa panostaa

 

Lahilampo_lokakuu_pieni

Klikkaa suuremmaksi.

 

Tilaa veloitukseton St1-Lähilämmön kartoitus taloyhtiöllenne puhelimitse 029 000 1100 *)

*) Puheluhinnat:
Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,91 snt/min,
Matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

JÄLLEENMYYJÄMME:

Kommentointi on suljettu.