IVT Maalämpöpumput

IVT kompressoritakuuIVT tehdastakuu

IVT maalämpöpumput ovat alan huipputuotteita

IVT maalämpöpumppu – investointi joka kannattaa välittömästi

Tässä ovat Joutsen-ympäristömerkityt IVT maalämpöpumput jotka ottavat lämpöenergiaa kalliosta, pintamaasta tai vesistöstä. Nämä ovat energiatehokkaimpia lämpöpumppujamme. Niiden avulla voit alentaa lämmityskustannuksiasi jopa 80 prosenttia. Tämän lisäksi saat myös lisäarvoa kiinteistöllesi, sillä olet investoinut energiatehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen järjestelmään, joka tuottaa lämpöä erittäin pitkään.

Ja koska IVT lämpöpumput ovat todella korkealaatuisia, on selvää, että IVT lämpöpumpuilla on myös alan paras takuu, 6 vuoden IVT tehdastakuu sekä 10 vuoden kompressoritakuu.

Matalaenergiakiertovesipumput

IVT on jatkuvasti pyrkinyt vähentämään lämpöpumppujen sähkönkulutusta. Viimeisimpänä läpimurtona mainittakoon matalaenergiakiertovesipumput, jotka löytyvät vakiovarusteena kaikista IVT maalämpöpumppumalleista.

Joutsenmerkityt lämpöpumput

IVT JoutsenmerkkiEhkäpä hienoin osoitus IVT:n sitoutumisesta ympäristötyöhön on Joutsen-ympäristömerkki, jonka IVT on saavuttanut ainoana lämpöpumppuvalmistajana. Ennen kuin tämä ympäristömerkintä voidaan myöntää lämpöpumpulle, on sen täytettävä käytetyille materiaaleille ja materiaalien kierrätettävyydelle asetetut tiukat vaatimukset. Lisäksi puolueeton laboratorio testaa lämpöpumpun vuoden käyttöajalle lasketun tehokkuuden kattavilla testeillä. IVT sai Joutsenmerkinnän vuonna 2005 ensimmäisenä lämpöpumpputoimittajana, eikä yksikään kilpailevista lämpöumppuvalmistajista ole vieläkään yltänyt samaan.

Pientaloihin tarkoitetut IVT maalämpöpumput:

IVT Premiumline HQ >>

IVT Greenline HE  >>

IVT Geo 312 C >>

 

Kommentointi on suljettu.