Kiinteistölämpöpumput

Kiinteistön lämmitysjärjestelmän suunnittelu ja asennus on monimutkainen tehtävä, joka vaatii kokonaisvaltaista lähestymistapaa, ottaen huomioon lämmöntarpeen, lämpimän veden, ilmanvaihdon sekä sisäilman

Kaikki kiinteistölämpöpumppujen kanssa toimijat energiaasiantuntijamme omaavat laajaa kokemusta ja tietämystä erinäisten kiinteistöjen lämmitystarpeesta. Näin ollen voimme olla varmoja, että saatte ratkaisun, joka on mahdollisimman ympäristöystävällinen ja tuottaa eniten säästöjä juuri teidän kiinteistön edellytyksien mukaan.

Yksikään rakennus ei ole samanlainen. Mitkä tarpeesi ikinä ovatkaan, me ratkaisemme sen. Tarjoamme kokonaisratkaisun, joka täyttää vaatimukset sekä sisäilmassa että alhaisissa energiakustannuksissa.

Rivi- tai kerrostalossa

Meiltä löytyy ratkaisut niin muutaman huoneiston rivi- tai pienkerrostaloihin, kuin yli sata huoneistoakin kattaviin isoihin kerrostaloihin. Tarvittava energia saadaan helposti otettua talteen porareiästä maalämpöpumpun avulla, jonka rinnalle voidaan kytkeä jokin toinen lämmitysjärjestelmä, esim. öljykattila, sähkökattila tai kaukolämpö.

Hallissa, tuotantolaitoksessa tai varastossa

Suuret avoimet tilat vaativat paljon tehoa. Ratkaisu tilojen lämmitykseen ja viilennykseen voi löytyä useamman lämpöpumpun rinnakkaiskytkennästä.

Toimistorakennuksissa

Toimistoissa työskenteleville vallitseva sisäilma on erittäin tärkeä asia viihtyvyyden kannalta. Me huolehdimme sekä lämmityksestä, että viilennyksestä. Porareiän avulla voimme tarjota lähes ilmaista viilennystä, luonnonjäähdytystä.

Kasvihuoneessa

Kasvihuoneissa on erityisvaatimuksia sisäilman suhteen. Kasvit tarvitsevat juuri oikeanlaista valoa, kosteustasoa, kasvualustaa, eikä vähimpänä, oikeanlaista lämpöä. Lämpöpumppumme takaa tasaisen lämmön epävakaissakin sääoloissa useiden eri lämpötila variaatioiden kanssa.

Kartanossa

Isompien kartanoiden lämmitysjärjestelmä voi olla hyvinkin hienostunut tarina: Huoneita joita käytetään harvoin ja tarvitaan vain ylläpitolämpöä. Rakennuksia, uima-altaita ja talousrakennuksia joita pitää lämmittää jatkuvasti. Viinikellari, joka pitää oikean lämpötilan ympäri vuoden. Kuten sanottua, mitkä tarpeesi ikinä ovatkaan, me ratkaisemme sen.

 

Uudistuotannossa

Tänä päivänä uusien rakennusten energiavaatimukset ovat korkeat. Lämpöpumppumme ovat erittäin tehokkaita ja tuottavat sekä lämmintä, että viileätä sisäilmaa, kuten myös lämmintä vettä.

 

 

Tutustu IVT Kiinteistölämpöpumpuihin: 

 

>> IVT Greenline  HE E 21 / 28 kW

>> IVT Greenline  HE D 36 / 43 kW

>> IVT Geo 54 – 80 kW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentointi on suljettu.