IVT Geo

IVT Geo kiinteistölämpöpumput 54–80 kW

IVT_Geo_2IVT Geo on uuden sukupolven maalämpöpumppu kiinteistöihin ja taloyhtiöihin. Uusi teknologia takaa parhaan mahdollisen vuosihyötysuhteen, lämmitys­ ja käyttövesikustannukset pysyvät mahdollisimman alhaisina. IVT Geo on turvallinen valinta kiinteistöille ja taloyhtiöille.

Huippulaatua 40 vuoden kokemuksella IVT Geo on aivan uudenlainen maalämpöpumppu, jonka uuden teknologian ansiosta lämmön ja käyttöveden kustannukset pysyvät mahdollisimman alhaisina. IVT Geo on saatavilla neljässä eri kokoluokassa, niitä voidaan sarjakytkeä ja näin saadaan rakennettua kiinteistöön optimaalinen järjestelmäratkaisu.

Uudessa IVT Geo ­lämpöpumpussa on markkinoiden edistynein kylmäainepiiri varustettuna tandemkompressorilla ja epäsymmetrisellä lämmönvaihtimella. Lisäksi IVT Geo on ensimmäinen ruiskutusteknologialla varustettu lämpöpumppu ja sen kylmäainepiiriä ohjaa RMC­ohjelmisto, joka tekee pumpusta mahdollisimman käyttötaloudellisen.

Menoveden lämpötila on jopa 68° C kaikissa malleissa ottotehosta riippumatta. Tällöin lisälämmitys on tarpeeton. Kokonaisuudessaan IVT Geo on kaikkien aikojen tehokkain kiinteistölämpöpumppu, jonka COP ja SCOP ­arvot ovat markkinoiden parhaat.

 >> IVT Geo tekniset tiedot

Kommentointi on suljettu.