IVT Anywhere kauko-ohjaus

IVT Anywheren avulla voit ohjata lämpöpumppua omalla älypuhelimellasi.Anywhere

Kaikki käytettävät ohjaustoiminnot ovat sovelluksessa, joka voidaan ladata Android- tai iPhone-puhelimeen. Voit esimerkiksi säätää lämmityksen ja lämpimän veden lämpötilaa. Voit myös tehdä säätöjä, joilla lämpimän veden tuotantoa lisätään. Jos olet esimerkiksi töissä ja haluat saunoa ystäviesi kanssa kotiin päästyäsi, voit muutamalla painalluksella varmistaa, että kaikille riittää lämmintä vettä.

Lomatoiminto.

Lomatoiminto tarkoittaa, että lämpöpumppu pitää lämpötilan alhaisena, kun talo on tyhjillään, ja nostaa sitten lämpöä automaattisesti niin että se on kotiin tullessasi sopivalla tasolla. Asetat vain päivämäärän, jolloin palaat lomalta, ja IVT Anywhere huolehtii lopusta.

Turvallinen ratkaisu.

IVT Anywhere on turvallinen järjestelmä. Mitään tietoja ei tallenneta keskitetysti, vaan kaikki tiedot ovat omassa viestintäyksikössäsi. Lisäksi olemme vähentäneet mahdollisimman paljon älypuhelimen ja viestintäyksikön välistä dataliikennettä kalliiden puhelinlaskujen välttämiseksi.

Helppo asentaa.

Kauko-ohjainjärjestelmä muodostuu yhdyskäytävästä (viestintäyksikkö) ja älypuhelinsovelluksesta. Viestintäyksikkö kytketään lämpöpumppuun ja liitetään johdon kautta internetiin. Sen jälkeen sovellus ladataan Android- tai iPhone-puhelimeen, ja kaikki säädöt voidaan tehdä suoraan älypuhelimesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentointi on suljettu.