Vaihda maalämpöön

 

Vaihda sinäkin maalämpöön ja tee tuottoisa ympäristöteko!

 

Maalämpö on tuottoisa investointi myös jälkipolvilleÖljylämmityksen tai vesikiertoisen sähkölämmityksen vaihtaminen lämpöpumppuun on helppoa ja kannattavaa! Myös vesikiertoinen lämmönjakojärjestelmän rakentaminen suoran sähkölämmityksen tilalle on varteenotettava vaihtoehto.

Vaihtoehtoina tavallisesti ovat maalämpöpumppu tai ilmasta/veteen-lämpöpumppu. Helpoiten asia etenee seuraavasti:

 

 

 

1. Ole pikaisesti yhteydessä St1 Lähienergia Oy:n joko soittamalla 0290 0011 00, lähettämällä yhteydenottopyynnön tai sähköpostiviestin if.tekramaigrenenull@ofni .

2. Energia-asiantuntijamme tekevät veloituksettoman arviokäynnin, jolloin tutustumme kohteeseen sekä kartoitamme mahdollisuudet ja teitä kiinnostavat vaihtoehdot.

3. Arviokäynnin ja keskustelun pohjalta saatte tarjouksen taloonne sopivasta lämpöpumppuratkaisusta haluamallanne urakkarajauksella. Erittäin mielellämme toimitamme ”avaimet käteen”- paketin, jolloin kannamme vastuun koko toimituksesta mutta myös osatoimitukset ovat mahdollisia.

4. Tarjouksen hyväksymisen yhteydessä aikataulutamme työt teille sopiviin ajankohtiin. Paikallaolo asennusten aikana ei ole välttämätöntä, vaikkakin asennus aiheuttaa yllättävänkin vähän häiriöitä.

5. Tämän jälkeen toteutamme työt sovitusti ja seuraavaksi onkin käyttöopastuksen vuoro…

6. Olemme käytettävissä myös asennusten jälkeen sekä käyttöopastuksiin, että huoltoihin. Meillä on Suomen – ja Euroopan lämpöpumppuyhdistysten sertifikaatit.

 

Tervetuloa tyytyväisten lämpöpumppukäyttäjien joukkoon!

 

Kommentointi on suljettu.